UEFA Avrupa Ligi eleme maçında Videoton - Trabzonspor maçı bu akşam saat 20:30 da oynanacak. Trabzonspor çantada keklik görülen Macar rakibi Videoton karşısında, Trabzon'da oynadığı ilk maçı kazanamayarak turu zora sokmuştu.

Videoton - Trabzonspor maçı can izle

Gaçen deplasmanda Inter'i deviren Trabzonspor bugün bu maçı da kazanıp turu geçebilir.

İlk maçı sahasında 0-0'lık eşitlikle tamamlayan Trabzonspor, bu kez deplasmanda Videoton'u yenerek adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırmayı hedefliyor.

Bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş tur ile ilgili açıklamasında rakipleri karşısında kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da karşılaşma öncesinde ilk maçta sakatlanan Giray ve Olcan, teknik direktör Şenol Güneş'in izin verdiği Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile üçüncü kaleci Zeki Ayvaz maç kadrosunda bulunmuyor.

Videoton - Trabzonspor maçı izle videoton trabzon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, trabzonspor videoton, trabzonspor videoton rövanş maçı, trabzon videoton maçını izle, trabzon videoton maçını canlı izle, trabzonspor videoton maçı d-smart canlı syret, trabzonspor videoton maçını şifresiz izle, trabzon maçını canlı izle, videoton trabzonspor maçı özeti, videoton trabzon maç özeti golleri video izle, videoton trabzonspor maçı sonucu skor kaç kaç bitti, videoton trabzonspor maçı ne olur, watch videoton vs trabzonspor live stream, videoton trabzonspor online canlı maç izle, videoton trabzonspor yabancı kanallar


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.