Trabzonspor 1-1 Mersin İdman Yurdu Canlı Maç İzle 30 Eylül 2012, Trabzonspor 1-1 Mersin İdman Yurdu Maçı Justin Tv Canlı İzle 30 Eylül 2012, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Maç Yayını İzle, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Highlights Video 30.09.2012, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Maç Tahmini, Trabzonspor Miy maçını canlı izle, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Maçı özeti golleri izle, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Maçıözet videosu, Trabzonspor – Mersin İdman Yurdu Maçı sonucu

İzlemek için tıkla: Trabzonspor 1–1 Mersin İdman Yurdu Maçı

Yeni sezonda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı maçlarda Sanica Boru Elazığspor'u 2-0, Sivasspor'u 1-0 yenen, Videoton'la da golsüz berabere kalan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu'nu mağlup ederek hem Avni Aker'deki yenilmezliğini sürdürmeyi, hem de Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Giray, Colman ve Tolga'nın takımdan ayrı olduğu bir dönemde Mustafa ve Sapara'nın sakatlıklarının da Mersin İdman Yurdu maçında oynamalarını engelleyecek boyutta olması defans kurgusunda değişikliğe neden oldu. Sivas maçındaki başarılı performansıyla alkış alan genç Zeki Ayvaz'ın yeniden 11'e dönmesi beklenirken, Mustafa'nın yerine de Celustka'nın stoperde görev alabileceği vurgulandı. Güneş'in maç eksikleri nedeniyle Volkan, Serkan ve Janko'ya yine 11'de görev vermemesi bekleniyor.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Soner Aydoğdu'nun da Mersin İdmanyurdu maçıyla formasına kavuşacağı öğrenildi.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Siirtspor'u ağırlayan Mersin İdmanyurdu, rakibini 3-0'lık skorla geçti.

Trabzonspor maçı öncesi moral depolayan Nurullah Sağlam'ın ekibi tüm dikkatini bu karşılaşmaya çevirdi.

Sağlam, ligde Trabzonspor ile yapacakları maçı değerlendirerek, "Takımımız genel anlamda lige adapte olmuş durumda. Mesela Fenerbahçe'ye kaybetmiş olmamıza rağmen, Gençlerbirliği karşısında galip gelmememize rağmen bize göre ciddi maçlar oldu. Bu anlayış pekiştikçe, bu ligde herkesi yenebilecek güçteyiz. Birkaç hafta üst üste kazandığımızda kupa da bizim için önemli yollardan bir tanesi olacak. Bu sene kupayı biraz önemsemeye çalışacağız. Hedefimiz ilk 8'de yer almak" diye konuştu.




Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.