Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı izle, Ligde üst sıralarda bulunan takımların puan kaybetmesiyle çok daha ilginç bir hal alan Antalyaspor Beşiktaş maçı bu akşam oynanıyor. Saat 19:00 da başlayacak maçı lig tv canlı yayınlayacak.

Link: Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı izle

Geçen hafta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Roberto Hilbert'in yanı sıra Batuhan Karadeniz'in de kadroya alınmadığı ve 20 kişiden oluşan Beşiktaş'ın kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

''McGregor, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Escude, Ersan Gülüm, Sivok, Mehmet Akyüz, Fernandes, Mehmet Akgün, Almeida, Erkan Kaş, Olcay Şahan, Uğur Boral, Emre Özkan, Necip Uysal, Hasan Türk, Holosko, Veli Kavlak, Emre Metin, Oğuzhan Özyakup.''

-Medical Park Antalyaspor evinde en son 1996'da kazandı-

Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ı kendi evinde en son 1996-1997 sezonunda yendi.

Antalya Atatürk Stadı'nda 8 Aralık 1996 tarihinde oynanan karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Akdeniz temsilcisi, daha sonra taraftarlarına Beşiktaş galibiyeti izlettiremedi.

Beşiktaş, bu yenilginin ardından deplasmanda oynanan 10 maçtan 7'sini kazandı, 3'ünde berabere kaldı ve rakibine mağlup olmadı.

-Son 9 lig maçını da kazanan Beşiktaş, 18 maçtır yenilmiyor-

Rakibiyle ligde yaptığı son 9 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor karşısında son 18 lig karşılaşmasını da yitirmedi.

Medical Park Antalyaspor'a en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında, 3 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra yaptığı 18 lig maçının 15'ini kazandı, 3 kez de berabere kaldı.


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.