fenerbahçe 1-0 eskişehirspor maç özeti izle,fenerbahçe eskişehirspor maç izle, fener eskişehir maçı
justin tv lig tv izle, fenerbahce eskisehirspor canli izle, fenerbahçe eskişehirspor lig tv, justin tv fenerbahçe eskişehirspor, fenerbahce eskisehirspor maci canli izle

MAÇ öZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Fenerbahçe, Eskişehirspor ile karşı karşıya geliyor. Sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybetmediği haftada mutlak galip gelmek zorunda. Bir maç eksiği ile lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde olan sarı-lacivertliler bu maçı kazarak şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat 19:00'da başlayacak.

Lider Galatasaray'ı takip eden Fenerbahçe zorlu Eskişehir maçına çıkıyor. Ligde 29. hafta maçlarının oynandığı haftada Fenerbahçe mutlak galibiyet almak zorunda olduğu bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılıların zorlu Karabük deplasmanında puan bırakmaması, sarı-lacivertli takım için bu maçı daha da önemli hale getirdi. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Lazio ile karşılaşan temsilcimiz maçtan beklenen skoru alarak tarihinde ilk defa yarı finale çıkma başarısını gösterdi. Bunun da morali ile çıkacağı maçta yorgun oyuncuların göze çarpacağını düşünüyoruz. Bunun yanı sıra hafta içinde yapılan kura çekiminde temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi ise Portekiz ekibi Benfica oldu. Zor bir kura çeken sarı-lacivertli ekip, şuanda yarıştığı üç kulvarda da şampiyonluk istiyor. UEFA Avrupa Liginde yarı final, Süper Lig'de 2. konumda ve Türkiye Kupasında da yarı finalde olan Fenerbahçe en iyi sezonlarından birini geçiriyor ve bu sezonu da kupalarla bitirmek istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçını da kazanan Fenerbahçe, Eskişehirspor maçında yine galibiyet alarak bu seriyi 5 maça çıkarmak istiyor. Puan farkını tekrar 4'e indirmek isteyen Fenerbahçe, kötü bir sezon geçiren Eskişehir karşısında saha avantajıyla da çok büyük favori olarak gözüküyor. Lige tutunma çabaları gösteren Eskişehirspor 6 maçlık mağlubiyet serisinin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında Sivasspor'u yenerek moral kazanmıştı. Bu hafta İstanbul deplasmanında oynayacağı Fenerbahçe maçından da puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefleyen Es-Es galibiyet serisi yakalayarak yükselişe geçmek istiyor.


Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan oyuncular Aykut Kocaman'ın kadro kurmasını zorlaştırıyor. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri sürmekte olan Emre Belözoğlu ve Moussa Sow'un bugünkü maçta da forma giymeyecekleri öğrenildi. Ayrıca grip olan ve Lazio maçında da görev alamayan Mehmet Topal'ın durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlar Emre Belözoğlu ve Moussa Sow son antrenmanda takımla birlikte özel bir antrenman programı ile çalışırken, Mehmet Topal takımdan ayrı çalıştı. Sakatların yanı sıra geçtiğimiz hafta Orduspor maçında sarı kart gören Caner Erkin bu maçta oynayamayacak cezalı isim. Ayrıca sarı-lacivertli ekipte, kaleci Volkan Demirel, Cristian ve Semih Şentürk bu maçta forma giyip sarı kart görmeleri halinde haftaya oynanacak Gençlerbirliği maçında ceza duruma düşecekler.

Sakat ve cezalı oyuncuların olması ve yoğun maç temposu sebebiyle yorgun oyuncuların yer alması Aykut Kocaman'ın Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Baroni, Emre, Mehmet, Alex, Stoch ve Bienvenu ilk 11'i ile sahaya çıkacağını gösterirken, Eskişehirspor ise sahaya Ivesa, Koray, Nadarevic, Diego, Dede, Veysel, Bülent, Alper Potuk, Erkan, Kamara ve Mehmet Yıldız muhtemel 11'i ile yayılacak. İki takım arasında oynanan 50 maçın 26'sında Fenerbahçe gülerken, 12'sinde Eskişehirspor galip ayrılan taraf oldu. Ayrıca 12 maç ise berabere bitti. Eskişehir, Kadıköy'deki son galibiyetini 20 Eylül 1987 tarihinde 4-0'lık skorla elde etti. 

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.