Picture
Marsilya Fenerbahçe maçını izle, 22 kasım Marsilya Fenerbahçe canlı justintv izle, Marsilya-Fenerbahçe maçı canlı izle maç özeti ve golleri izle. Marsilya-Fenerbahçe maçı saat 22:05'te başlayacak

Marsilya Fenerbahçe maçı canlı izle

Maç: Marsilya - Fenerbahçe
Nerde: Velodrome Stadı, Marseille
Ne Zaman: 22 Kasım 2012, Saat Kaçta: 22:05
Tv Naklen Yayın: Star Tv

Fenerbahçe Marsilya maçı için son hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Krasic takım birlikte çalıştı
Sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrası tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Milos Krasic, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bugüne kadar 172 Avrupa Kupası maçına çıkan Fenerbahçe, 58 galibiyet, 32 beraberlik ve 82 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe bu maçlarda 215 gol atarken, 275 gol yedi. Fenerbahçe UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde ise 68 maç oynarken, 25 galibiyet, 14 beraberlik ve 29 mağlubiyet elde etti. Rakip filelere gönderdiği 93 gole karşılık kendi kalesinde 103 gol gördü.

Fenerbahçe yurtiçinde oynadığı 85 maçta 40 galibiyet, 17 beraberlik, 28 mağlubiyet alırken 126 gol attı ve 99 gol yedi. Ayrıca Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 56 Avrupa Kupası maçına çıkan Fenerbahçe, bu maçlarda 25 galibiyet ve 12 beraberlik alırken 19 maçı da kaybetti. Fenerbahçe Kadıköy'de 86 gol atarken, 72 gol yedi.

Avrupa Kupaları tarihinde Fenerbahçe 30 farklı ülke takımıyla maç yaparken Fransız takımlarıyla 15 kez karşı karşıya geldi. 15 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2 maç berabere bitti ve 10 maçı da Fransız takımları kazandı. Fransız takımlarına 16 gol atan Fenerbahçe, kendi kalesinde 37 gol gördü.

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman

"Sahaya çıkacak 11 oyucu da her şeyiyle düşünülmüş olacak"
Spartak Moskova karşısında yaptığı kadro seçimi ve strateji değişikliğinin bir benzerinin yarın oynayacağımız Marsilya maçında olacağına ilişkin soruya ise; "Her zaman kolayından tartışmayı seviyoruz. 24 oyuncumuz var ve bunlarda antrenmana çıkan herkesin ismini UEFA’ya bildirdik. Benim açımdan sahaya çıkan 11 her şeyiyle düşünülmüş ve Fenerbahçe’nin en değerli 11’idir. Yarın da böyle olacak. Rakibimizi düşünerek sahaya bir 11 çıkaracağız. Sonuç istemediğimiz gibi olursa da tartışılacaktır" cevabını verdi.

"Güçlü bir kadro yapısına sahibiz"
Fenerbahçe’nin güçlü bir kadro yapısına sahip olduğunu da belirten Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman; "Derin bir kadromuz var.  Ancak şunu net bir şekilde söylemeliyim. Yarın hangi oyuncu çıkarsa çıksın, Fenerbahçe formasını en iyi şekilde taşıyan isimler olacaktır. Güçlü bir kadromuz var ve yarın da bu gücümüzü sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

"Önemli olan Fenerbahçe’nin başarısı"
Aykut Kocaman, takımımız başında bulunduğu süre içinde Avrupa’da bir istikrar yakalayamadığı ile ilgili soruya ise şu şekilde cevap verdi:
"Yarınki maç benim için değil, Marsilya Fenerbahçe maçı izle için önemlidir. İstatistikî olarak doğru ama ilerleyen zamanda bunun tersine dönüldüğü görülecek. Bir güç ortalaması vardır. Önemli olan benim bu gücün üstüne ne koyabildiğimdir. Alınan sonuçlar ve durum eleştiriye açıktır."

 
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yer alan Galatasaray, 5. maçında salı akşamı çok kritik bir maça çıkacak. Geride kalan maçlarda 4 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, Manchester United ile İstanbul'da karşılaşacak.

Link: Galatasaray 1-0 Manchester United

52 bin kişilik kapasiteye sahip Türk Telekom Arena'da geçen yıl Fenerbahçe maçında desibel rekoru kırıldığını aktaran gazete, bu sesin bir jetin kalkış sesinden daha yüksek olduğunun altını çizdi.

Times gazetesi, maçın anahtar futbolcusu olarak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ı, Manchester ekibinde ise Phil Jones'u gösterdi. Burak Yılmaz'ın Umut Bulut ile iyi bir uyum yakaladığını belirten gazete, futbolcunun bu sezon 11 gol attığına dikkati çekti. Galatasaray 1-0 Manchester

Sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Jones'un ise, Smalling ve Ferdinand'ın yokluğunda iyi bir performans sergilemesinin beklendiğini kaydetti.

Guardian gazetesi, Menajer Sir Alex Ferguson'ın tecrübe kazandırmak istediği futbolcuları ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde kadroya aldığını aktarırken, Independent ise ''Kıyametin United üzerine koptuğu gece'' başlığıyla verdiği haberde, 1993 yılında oynanan maçı hatırlattı. Gs manu maçı izle
 
Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı izle, Ligde üst sıralarda bulunan takımların puan kaybetmesiyle çok daha ilginç bir hal alan Antalyaspor Beşiktaş maçı bu akşam oynanıyor. Saat 19:00 da başlayacak maçı lig tv canlı yayınlayacak.

Link: Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı izle

Geçen hafta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Roberto Hilbert'in yanı sıra Batuhan Karadeniz'in de kadroya alınmadığı ve 20 kişiden oluşan Beşiktaş'ın kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

''McGregor, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Escude, Ersan Gülüm, Sivok, Mehmet Akyüz, Fernandes, Mehmet Akgün, Almeida, Erkan Kaş, Olcay Şahan, Uğur Boral, Emre Özkan, Necip Uysal, Hasan Türk, Holosko, Veli Kavlak, Emre Metin, Oğuzhan Özyakup.''

-Medical Park Antalyaspor evinde en son 1996'da kazandı-

Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ı kendi evinde en son 1996-1997 sezonunda yendi.

Antalya Atatürk Stadı'nda 8 Aralık 1996 tarihinde oynanan karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Akdeniz temsilcisi, daha sonra taraftarlarına Beşiktaş galibiyeti izlettiremedi.

Beşiktaş, bu yenilginin ardından deplasmanda oynanan 10 maçtan 7'sini kazandı, 3'ünde berabere kaldı ve rakibine mağlup olmadı.

-Son 9 lig maçını da kazanan Beşiktaş, 18 maçtır yenilmiyor-

Rakibiyle ligde yaptığı son 9 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor karşısında son 18 lig karşılaşmasını da yitirmedi.

Medical Park Antalyaspor'a en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında, 3 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra yaptığı 18 lig maçının 15'ini kazandı, 3 kez de berabere kaldı.

 
Mersin İdman Yurdu 1-1 Galatasaray Maç özeti izle, Mersinde Galatasaray ile Miy yenişemedi ve ikinci yarı karşılıklı atılan gollerle maç 1-1 sona erdi

Maç özeti için tıkla:
Miy 1-1 Galatasaray

Maç: Mersin İdman Yurdu – Galatasaray
Yer: Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı
Tarih: 11.11.2012 Saat: 17.00
Yayın: Lig TV ve Lig TV HD (Canlı)


Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Cris, Albert Riera, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş (Dk.66 Nordin Amrabat), Hamit Altıntop (Dk.88 Sabri Sarıoğlu), Emre Çolak (Dk.76 Aydın Yılmaz), Burak Yılmaz, Umut Bulut

Yedekler
Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Nordin Amrabat

Mersin İdman Yurdu
Sehic, Serkan Yanık, Mustafa Keçeli, Ivan De Souza, Stepanov, Nduka (Dk.90+1 Boueno),Culio, Hakan Bayraktar, Ben Yahia (Dk.90+3 Nurullah Kaya), Ergin Keleş (Dk.85 Eren Tozlu), Nobre

Sarı Kartlar
Dk.50 Serkan Yanık, Dk.73 Culio (Mersin İdman Yurdu), Dk.54 Albert Riera (Galatasaray)

Goller
Dk.63 Nobre (Mersin İdman Yurdu), Dk.48 Umut Bulut (Galatasaray)

Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.  Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmada Mersin İdmanyurdu'nun golünü 63. dakikada Nobre kaydederken, Galatasaray'ın golü 48. dakikada Umut'tan geldi.


 
Cluj Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 21.45'te başlayacak, karşılaşmayı naklen D-Smart 77.Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'den icanlı izleyebilirsiniz.

Maç: CFR Cluj – Galatasaray
Yer: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
Tarih: 07.11.2012 Saat: 21.45
Yayın: Smartspor ve Smartspor HD (Canlı)

Galatasaray zorlu Cluj deplasmanında 3 puan ararken aynı anda Portekiz'de grubumuzun kaderini belirleyecek Braga–Manchester United karşılaşması da D Smart'tan canlı yayınlanacak.

Sıradışı Bir Maç: Galatasaray v CFR Cluj, 1-1
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona Old Trafford’daki Manchester United maçıyla başlayan Galatasaray, üç defa direğe takıldığı karşılaşmada rakip kaleye 13 şut gönderirken yedi kez köşe vuruşu kullanmıştı. Takımımız, daha sonra Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki Braga karşılaşmasında benzer bir performans sergiledi. Yine 13 defa şut denemesinde bulundu, yedi kez köşe vuruşu kullandı. Ancak bir kez daha galibiyetten uzak kaldı. Galatasaray, H Grubu’ndaki üçüncü maçta ise CFR Cluj’u evinde ağırladı. İlk dakikadan itibaren sıradışı görüntülere sahne olan karşılaşmada hem rakibiyle hem de doğa şartlarıyla mücadele eden Terim’in öğrencileri, istatistiklerde üst sıralara yükseldi.

Galatasaray, üçüncü maç haftası sonunda toplam 49 şut denemesi gerçekleştirerek, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında rakip kaleyi en fazla yoklayan yedinci takım oldu.

Sıra Takım Grup İsabetli Şut Toplam Şut
1. Real Madrid D 38 66
2. Juventus E 26 58
3. Borussia Dortmund D 35 55
4. Shakhtar Donetsk E 35 55
5. Barcelona G 30 54
6. SC Braga H 33 53
7. Galatasaray H 15 49
8. Zenit C 22 48

Galatasaray, CFR Cluj maçındaki 23 şut denemesinin ardından üç hafta sonunda toplam 49 şuta ulaştı. Ancak bu 49 şutun 15’i rakip kaleyi tuttu. Galatasaray, kaleyi tutmayan 34 şutla, üçüncü maçlar sonunda “rakip kaleye en fazla isabetsiz şut gönderen takım” oldu.

Galatasaray’ın CFR Cluj maçındaki sıradışı istatistiklerinden biri de rakip ceza sahasına gönderilen orta sayısında açığa çıktı. Doksan dakika boyunca sayısız denemede bulunan takımımız, 77. dakikada Nordin Amrabat’ın ortasına iyi yükselen Burak Yılmaz’ın golüyle eşitliği yakaladı. Bu karşılaşmadaki performanslarının ardından “rakip ceza sahasına en fazla top gönderen oyuncular” listesinde ilk 10’a Galatasaray’dan üç oyuncu birden girdi. Juventus’un süper yıldızı Andrea Pirlo’nun 12’si isabetli 20 ortayla birinci sırada yer aldığı bu kategoride Emre Çolak (14 orta), Zenit St. Petersburg’dan Hulk (altısı isabetli 16 orta) ve Malaga’dan Joaquin’i (15 orta) takip ediyor. Üçüncü maç sonunda toplam 13 ortaya ulaşan Nordin Amrabat ve 12 kez rakip ceza sahasını deneyen Albert Riera ilk 10 içinde.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki ilk maçında Manchester United’a karşı yedi kez köşe gönderine giderken, Braga ile evinde karşılaştığı mücadelede de istikrarını bozmamıştı. Takımımız, CFR Cluj maçında ise istatistiklerini biraz daha ileri taşıyacaktı. Doksan dakika boyunca dokuz köşe vuruşu kullanan Galatasaray, üç maç haftası sonunda toplam 23 köşe vuruşuyla gönderi en fazla ziyaret eden beşinci takım konumuna geldi.
 
Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı oynanıyor Beşiktaş – Mersin İdman Yurdu Canlı Maç İzle 4 Kasım 2012, Beşiktaş – Mersin İdman Yurdu Maçı Justin Tv Canlı İzle 4 Kasım 2012, Beşiktaş – Mersin İdman Yurdu maçının geniş özeti golleri izle, bjk - miy maçı izle, Beşiktaş Miy maçını canlı izle maç özeti izle

Maçı izlemek için tıkla:
Bjk - Miy maçı canlı izle


BEŞİKTAŞ - MERSİN İY.

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Oğuzhan, Necip, Fernandes, Holosko, Olcay, Almeida
Teknik Direktör: Samet Aybaba

Mersin İY.: Sehic, Josef, Steponov, Souzan, Serkan, Keceli, Aydın, H. Bayraktar, Culio, Eren, Nobre
Teknik Direktör: Nurullah Sağlam

Saat: 19.00
Stat: İnönü Stadı
Hakem: Barış Şimşek
Yayın: Lig TV

KARTAL'DA 4 EKSİK
Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Mehmat Akgün mücadelede forma giyemeyecekler. Ayrıca sakatlığı süren ve sarı kart cezalısı olan İbrahim Toraman'da karşılaşmada görev yapamayacak. Öte yandan teknik direktör Samet Aybaba performansından memnun olmadığı Batuhan Karadeniz'i de maç kadrosuna dahil etmeyecek. Aybaba'nın Batuhan'ın yerine genç oyuncu Kadri Arı'yı 18 kişilik maç kadrosuna alması bekleniyor.


 
Picture
Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçını canlı izle maç özeti, Akhisar- Fb maçını canlı izle, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçını canlı izle Lig Tv, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçını canlı izle justin tv, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Canlı Maç İzle 3 Kasım 2012, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Maçı Justin Tv Canlı İzle 3 Kasım 2012, Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Canlı Maç Yayını İzle

Maçı canlı izlemek için tıkla:
Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçını canlı izle

03 kasım 2012 Cumartesi günün Manisa 19 Mayıs Stadyumu"nda oynanacak karşılaşma saat 19.00"da başlayacak. Karşılaşma Lig Tv"den canlı yayınlanacak.

Süper Lig'in 9. haftasında evinde Antalyaspor'a 3-1 yenilerek, Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezlik serisini kaybeden ve ligde yara alan Fenerbahçe'de ilginç bir istatistik göze çarptı. Sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman döneminde Süper Lig'de üst üste 2 defa yenilmedi.

Kanarya, kaybettiği maçların ardından oynadığı mücadelelerde 11 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, yenilgi aldığı karşılaşmaların ardından oynadığı lig maçlarının %92'sinde galip geldi. Bu 1 beraberliği de Beşiktaş karşılaşmasında alan Aykut Kocaman'ın ekibi, 2010-11 sezonunda yenilgi aldığı 4 maçın ardından 3 galibiyet 1 beraberlik almıştı.

Fenerbahçe geçen sezon ise Süper Lig"de yenilgi aldığı 7 maçın ardından oynadığı 7 lig maçını da kazandı. Fenerbahçe bu sezon Kasımpaşa maçını kaybettikten sonra da Süper Lig"de Beşiktaş ile oynamış ve sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Maçı